Vi har solgt snowboards siden 1985…

 

Vil du vite litt mer om OSS

Kjører: Kristian Lekang   Foto: Daniel Tengs   Brett: Allian Nirvana

Vårt mål er å kunne gi våre kunder et best  mulig produkt til best mulig pris og vi kjøper mye direkte fra fabrikker i utlandet.

Vi jobber med snowboards hele året, så vi prøver å ha et stort utvalg brett helt frem til vi stenger om våren så du skal få et riktig brett til ditt bruk.
Vi har over 150m2 med kun snowboardrelatert utstyr.

Rett veiledning får du fra våre ekspeditører som alle har lang erfaring fra brett og mange som brettinstruktører.

De ansatte på Oslo Snowboardsenter er alle selv snowboardere og har stått på brett i mange år så de kan hjelpe deg med å velge riktig utstyr til ditt bruk.

Key Points

Hjelp til å kjøpe riktig brett

Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med å sette sammen et sett som er optimalt til din bruk og budsjett. Riktig lengde, fasong og stivhet for optimal kjøreglede.

Prøver å få inn de beste produktene

Vi tar inn det utstyret vi har testet, liker best og som holder høy kvalitet. Alle våre brett er kvalitetsbrett produsert i Østerrike eller andre steder i Europa. Noen brettmodeller er håndlaget med hel Karbonmatte i dekket.

Vi har et stort utvalg sikkerhetsutstyr

Vi tar inn sikkerhetsutstyr fra Amplifi i Tyskland. Vi har et rikt utvalg ryggbeskyttere, håndledd-, kne- og rumpe-beskyttere samt et stort utvalg brettbagger.

Foto: Matias Fosso. Brett: Allian Nirvana.

Daglig leder og innehaver, Halvor Engen, har stått lenge på brett og har vært med på å bygge opp en del av snowboard sporten i Norge.

  • Han har selv kjørt på brett siden 1985.
  • Han var i sin tid med på å starte Norges Snowboard Forbund og satt i styret i mange år.
  • Han startet Oslo Snowboard Klubb i 1990.
  • Etablerte det først norske snowboardtidsskriftet «Snowboard Avisen» (60.000 eks pr. utgivelse)  allerede i 1989 og holdt det gående med det  til 1999.

Kjører: Nico Bergersen.  Brett: Allian Prism

  • Han startet med snowboardcamper i 1988 med organisering av snowboardcamper bl.a. Snowboard sommer Camper på Stryn Sommerskisenter hver sommer frem til 2011 med deltakere fra hele verden, bl.annet fra Austalia, Usa, Canada og hele Europa. Her var til tider kjente internasjonale worldcup-kjører som instruktører. Blant de kjente norske kjørerne har både Terje Håkonsen og Daniel Frank jobbet der som trenere. Mange norske landslagskjørere har gjennom tidene begynt sin karriere på sommercampene på Stryn.
  • Han jobbet også aktivt som snowboard instruktør i over 20 år og var med på å utarbeide og tilrettelegge det første kurset for instruktører i Norge gjennom Snowboardforbundet i samarbeid med landslagskjørere.

Oslo Snowboardsenter  holder til i Sørkedalsveien 1 F på Majorstua i Oslo

Ved siden av Rema 1000, – rett ved Colosseum Kino.

Åpningstider: i hovedsesongen 1. november til 1. mai

Mandag – Fredag Kl.
11.00 – 18.00+

Torsdag Kl.
12.00 – 19.00+

Lørdag Kl.
11.00 – 17.00+

«+» vil si at vi holder åpent så lenge det er kunder og at alle har fått handlet det de skal! Du kan også ringen oss, tlf 92687000, og si i fra at du er litt sent ute, så kan vi evt holde litt lenger åpent for deg hvis du skal kjøpe deg nytt utstyr!

Fra 1. mai - 7. oktober Stengt!

Vi vil holde åpent noen dager i løpet av sommeren, men vi er ALLTID tilgjengelig på telefonen 926 87000 og E mail. oss@snowboard.no Vi kan som oftest møte deg i butikken etter avtale hvis du kontakter oss uten om sesong. Bestillinger over internett vil bli sendt ut daglig/ukentlig, hvis vi er i Oslo.

Offentlig kommunikasjon/T-bane - Trikk - Buss:

Det er lett å komme hit ved å bruke Buss eller T-bane. Alle vest gående T-baner passerer Majorstua stasjon så vi er lett tilgjengelig med T-bane. By trikken har en rekke ruter som også går til Majorstua. En hel rekke buss ruter går over Majorstua som er et knutepunkt.

Parkering:

  • Hos sporveiene på Majorstua stasjon, innkjøring fra Sørkedalsveien er det bra med parkeringsplasser.
  • Langs Sørkedalsveien etter skitet vårt kan man stå i opptil 2 timer mot betaling.
  • Colosseum Senter er 2 minutter unna.
  • Kort tids stopp inn i port rommet under butikken går også greit hvis det er plass.

Bil:

1) Ta Ringveien (Ring 3) til Smedstad krysset og ta ned Sørkedalsveien mot Majorstua. Vi holder til på venstre side ca 100 meter nedenfor bomringen. Kommer du denne veien er en mulighet å parkere på «Colosseum Senter», 2 minutter fra oss.
2)
Kommer du fra Kirkeveien (Ring 2) ta opp Sørkedalsveien ( ved Krogh optikk) retning Smedstad/Holmenkollen. ca 100 meter opp i veien holder vi til på høyre hånd. Se etter et stort høyt «SNOWBOARD» skilt.  En smart parkering er her inn til Sporveiene (gjennom «hullet»/»tunnelen» i huset på høyre side. Her er det stort sett alltid plass eller så er det ofte ledige plasser langs veien rett etter skiltet vårt hvor man kan stå i 2 timer motbetaling.
3) Stoppe i portrommet innunder «Snowboard» skiltet kan til tider være vanskelig, men er det plass så går det greit for kortere stopp. Husk å kjør helt inn.